Based in Sydney, Australia, Foundry is a blog by Rebecca Thao. Her posts explore modern architecture through photos and quotes by influential architects, engineers, and artists.

Werkstatt finalist Next Step Program

Werkstatt finalist Next Step Program

Werkstatt zit bij de laatste 4 finalisten in het Next Step Program, een initiatief van de BNA en Synchroon. Na meerdere selectierondes en ruim 50 inzendingen maken we samen met de toppers van CIVIC, IWT en Studio Prototype kans op de Next Step Award!

Het Next Step Program stimuleert ons om na te denken over onze groeirichting en kansen. We zijn vier jaar geleden begonnen in de particuliere sector. Sindsdien hebben we veel kennis opgedaan over biobased bouwsystemen. Momenteel onderzoeken we hoe we kunnen opschalen, en deze systemen kunnen toepassen op seriematige woningbouw, gezondheidszorg en grootschalige renovatieprojecten. Daarnaast verdiepen we ons in nieuwe ontwikkelstrategieën voor de middenklasse; stedelijk wonen met gezondheid en woonkwaliteit centraal. Daarover binnenkort meer!

check www.nextstepprogram.nl

nextstepprogram finalisten
Werkstatt geselecteerd als Young Innovator

Werkstatt geselecteerd als Young Innovator

gezond renoveren = gezond wonen

gezond renoveren = gezond wonen