Based in Sydney, Australia, Foundry is a blog by Rebecca Thao. Her posts explore modern architecture through photos and quotes by influential architects, engineers, and artists.

gezond renoveren = gezond wonen

gezond renoveren = gezond wonen

Woningbouwcorporatie Mitros zocht een oplossing die garandeert dat huurders na renovatie, een gezond en aangenaam binnenklimaat hebben. Een woning met een gezonde luchtkwaliteit zonder klachten over tocht, schimmel en teveel vocht. Kortom, 100% gezond wonen. Daarom schreven ze de 100%GZNDwonen challenge uit. Werkstatt bedacht samen met partners uit de industrie een biobased klimaatplafond. Gebaseerd op de vochtregulerende materialen en natuurlijke ventilatie, wordt de vochtbalans in een woning hersteld en minder afhankelijk van installatietechniek. Resultaat: een aantoonbaar hoger comfort en lager energieverbruik.

biobased klimaatplafond
Werkstatt finalist Next Step Program

Werkstatt finalist Next Step Program

Oerhuis staat in ArchitectuurNL

Oerhuis staat in ArchitectuurNL