Based in Sydney, Australia, Foundry is a blog by Rebecca Thao. Her posts explore modern architecture through photos and quotes by influential architects, engineers, and artists.

Vlaams Architectuur Instituut / Jonge belofte

Vlaams Architectuur Instituut / Jonge belofte

Voor de zomer zijn we uitgenodigd om aan de expositie 'Prelude' deel te nemen in Frankfurt. Dit is een deeltentoonstelling van 'maatwerk massarbeit' in het DAM. In de hoofdtentoonstelling zijn de gevestigde namen aan het woord, wij maken onderdeel uit van de visie richting de toekomst, als een van de 30 jonge veelbelovende architecten uit Vlaanderen en Nederland. 7 Oktober is de opening, hij loopt tot 12 februari 2017. Voor deze expositie hebben wij een 'Object of Desire' gemaakt.

Van schets naar realiteit - meester van het bouwproces

Van schets naar realiteit - meester van het bouwproces

Artikel Eindhovens Dagblad

Artikel Eindhovens Dagblad